Loading...
 
Egy könyv meddőségről, kezelésről, küzdelmekről... 
 
Várva Várt Babák - Lombikbébi történetek'Csupán két aprócska sejt találkozása szükséges ahhoz, hogy megtörténjen a CSODA. Két aprócska sejt, melyek egyesülésére normális körülmények között minden hónapban többszörös esélyt ad a természet. Egyetlen petesejt, mely minden hónapban érlelődik a női szervezetben, társára várva. S egyetlen hímivarsejt, mely több millió társa közül célba ér, hogy behatolva a petesejt belsejébe, összeolvadva azzal, megindulhasson egy új élet. 
 
Bőkezűen bánik a természet azokkal, akik egészségesek. A női szervezetben élete során hozzávetőlegesen 400 petesejt érik meg, hónapról hónapra esélyt adva a gyermekáldásra. 
 
És mégis. Nagyon sokan, és egyre többen szembesülnek napjainkban azzal a torokszorító ténnyel, hogy hiába várják hónapról-hónapra ezt a kis csodát. Gyermeket szeretnének, de hiába minden próbálkozás, hiába minden „praktika”, a hónap végén ismét „megjön”, s ismét ott a kíméletlen bizonyíték: nem lettem terhes.  
 
Csalódottság, reményvesztettség, kilátástalanság-érzet, kisebbrendűségi érzés, „még erre sem vagyok képes”-gondolatok, fájdalom, sírás, veszekedés, magába fordulás, dühkitörés és még számos negatív érzés kíséri a hiábavalónak tűnő várakozás időszakát. Így volt ez korábban, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt, de nagyon sok házaspár esetében így van még napjainkban is. 
 
Nekik készült ez a könyv. Részben azért, hogy tudják, mennyire nem állnak egyedül a gondjaikkal, részben azért, hogy támpontot és reményt kapjanak  álmaik beteljesüléséhez.
 
E könyv oldalain keresztül – laikusok számára is közérthetően - megismerhetik a lehetséges orvosi eljárásokat, a lombikbébi-program lépéseit, folyamatát, s természetesen és őszintén annak kockázatait, veszélyeit. 
 
Bepillantást nyerhetnek néhány – ma már boldog - házaspár életébe, végigkísérve küzdelmüket, kudarcaikat, szenvedéseiket azon az úton, mely végre meghozta számukra életük legnagyobb örömét, a Várva Várt Babát.' 
 
A könyv kedvezményes ára 2.000.- Ft. Küldés postai utánvéttel a megadott címére.
 

Megrendelés(*)
Kérem jelölje be a négyzetet a megrendeléshez

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Cím(*)
Kérem adja meg postai címét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítéseBiztonsági kód érvénytelen

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.