Loading...
 
 
Az elmúlt években gyakran fordultak hozzám tanácsért munkahelykeresésre, elhelyezkedésre vonatkozó kérdésekben.
 
Végzős egyetemisták számára folyamatosan tartok előadást, felkészítő tréninget azzal kapcsolatban, hogy milyen helyzetekkel találkozhatnak a munka világában, hogyan vértezzék fel magukat és hogyan kezeljék a számukra még ismeretlen szituációkat.
 
A központi kérdés mindig az, hogy hogyan nyerhetjük el az áhított, a képességeinknek leginkább megfelelő állást, amely amellett, hogy szabad teret enged önmegvalósítási ambícióinknak, kihívást és folyamatos fejlődést is jelent.
 
Ebben a rovatban a legszükségesebb tudnivalókat összegzem. 
 

Személyes pszichológiai tanácsadás Veszprém megyében, Káptalantótiban. Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadásra, Skype terápiára van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés érdekében hívjon a
+36 30 99 15 651-es telefonszámon vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

Kérdés, üzenet küldése Bencsik Andrea Online Pszichológusnak:

Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik és sehol, semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra. Várom üzenetét.

A válaszadás érdekében a (*)-gal jelzett összes mező kitöltése szükséges

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

Ország
Invalid Input

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Kérem röviden, 3-5 mondatban fogalmazza meg kérdését
Üzenet(*)
Kérem írja be üzenetét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítése Biztonsági kód érvénytelen


Jognyilatkozat >>>

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.