Loading...

A honlapom indulása óta rengeteg olyan levelet kaptam, melyben egy-egy pszichológiai teszt online kitölthetőségét, elérhetőségét kérték.

Jóllehet, a diagnosztikában használatos, klasszikus tesztek (pl. Rorschach, Szondi, Raven) nem alkalmazhatóak online módon, az igényeket figyelembe véve bővítettem az önismeret és önvizsgálat lehetőségeit a feltöltött kérdőívekkel.

A tesztek népszerűségét igazolják a statisztikai adatok: fél év alatt több, mint tízezer teszt kitöltésére került sor a honlapomon keresztül.

A hozzám érkező leggyakoribb kérdéskörökhöz is igazodva az alábbi teszteket töltötték ki a legtöbben:
- Beck-féle Depressziós Skála
- Párkapcsolati Teszt
- Önbizalom, Erősségek Kérdéssor


Személyes pszichológiai tanácsadás Veszprém megyében, Káptalantótiban. Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadásra, Skype terápiára van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés érdekében hívjon a
+36 30 99 15 651-es telefonszámon vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

Kérdés, üzenet küldése Bencsik Andrea Online Pszichológusnak:

Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik és sehol, semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra. Várom üzenetét.

A válaszadás érdekében a (*)-gal jelzett összes mező kitöltése szükséges

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

Ország
Invalid Input

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Kérem röviden, 3-5 mondatban fogalmazza meg kérdését
Üzenet(*)
Kérem írja be üzenetét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítése Biztonsági kód érvénytelen


Jognyilatkozat >>>

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.