Loading...
 
Bárkivel előfordul az élete folyamán, hogy valamilyen jól körülhatárolt problémával, nagyobb horderejű döntési helyzettel találkozik, melynek megoldásában elakadást érez. Ilyenkor szinte természetes módon a legtöbben azonnal családtagjainkhoz, közeli barátainkhoz, ismerőseinkhez fordulunk tanácsért. Nyilvánvalóan olyan személyekhez, akik szeretnek bennünket és úgy hisszük, hogy csakis a javunkat akarják. Csakhogy ők többnyire érzelmileg érintettek, azaz elfogultak, emiatt nem tudják objektív módon szemlélni és értékelni a tényeket. A maguk szemszögéből és a hozzánk való viszonyulásuk alapján mérlegelnek és adnak tanácsot.
Többen, többfélét.
 
Ezáltal tovább mélyül az önbizonytalanságunk, libikókaszerűen billegünk a "merre tovább" kérdéskörben, mely ettől kezdve a "kire hallgassak" nyomasztó problematikájával is kiegészül.

Más esetben éppen a családtagjainkkal, barátainkkal nem tudjuk megosztani a problémáinkat.
Vagy mert szégyelljük, vagy mert nem akarjuk terhelni őket.
 
Ezekben az esetekben gyors és hatékony segítséget jelenthet, ha egy teljesen kívülálló, független szekember tanácsát kérjük, aki a problémakör olyan oldalait is meg tudja világítani, amire sem magunk, sem ismerőseink - éppen a szubjektív viszonyulás miatt - nem gondolunk. 
 
Sokszor elég egyetlen, esetleg néhány áttekintő beszélgetés, mely a problémára fókuszálva segít túljutni elakadásainkban.Személyes pszichológiai tanácsadás Veszprém megyében, Káptalantótiban. Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadásra, Skype terápiára van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés érdekében hívjon a
+36 30 99 15 651-es telefonszámon vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

Kérdés, üzenet küldése Bencsik Andrea Online Pszichológusnak:

Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik és sehol, semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra. Várom üzenetét.

A válaszadás érdekében a (*)-gal jelzett összes mező kitöltése szükséges

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

Ország
Invalid Input

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Kérem röviden, 3-5 mondatban fogalmazza meg kérdését
Üzenet(*)
Kérem írja be üzenetét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítése Biztonsági kód érvénytelen


Jognyilatkozat >>>
 
 

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.