Loading...

Az online pszichológiai tanácsadás Skype-on keresztül történik.

Ehhez természetesen az szükséges, hogy előzőleg kapjak egy E-mailt Öntől, melyben röviden leírja, hogy miben szeretné a segítségemet kérni. Az üzenetküldéshez szükséges formulát szinte valamennyi oldalamon megtalálja.

Levelére automatikus visszajelzést kap, ezzel jelzi a rendszer, hogy a kérdése a megfelelő helyre érkezett. Az Ön levelét természetesen senki más nem látja, csupán Ön, és csak addig, amíg a visszajelzést kapja a rendszertől.
Amint tehetem, válaszolok megkeresésére.

A Skype-os konzultáció vagy E-terápia ezt követően, időpontegyeztetés után lehetséges.
Erre azért is van szükség, mert adott órában csakis az Ön rendelkezésére állok. A terápiát éppen úgy nem zavarhatja meg senki és semmi, mintha személyesen találkoznánk.

Időpont egyeztetés, Skype azonosító megadása szintén előzetes E-mail váltás útján vagy a +36 30 99 15 651-es telefonszámon történik.

A fizetés történhet PayPal-on keresztül vagy banki átutalással, ahogy Önnek kényelmesebb. Bank számlaszámot érthető okokból csak a levelezés után, E-mailen adok meg.

Az Online Tanácsadás óradíja 12.000,- HUF

a lehetséges kedvezményeket a lenyíló fülre kattintva láthatja:

 


Személyes pszichológiai tanácsadás Veszprém megyében, Káptalantótiban. Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadásra, Skype terápiára van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés érdekében hívjon a
+36 30 99 15 651-es telefonszámon vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

Kérdés, üzenet küldése Bencsik Andrea Online Pszichológusnak:

Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik és sehol, semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra. Várom üzenetét.

A válaszadás érdekében a (*)-gal jelzett összes mező kitöltése szükséges

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

Ország
Invalid Input

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Kérem röviden, 3-5 mondatban fogalmazza meg kérdését
Üzenet(*)
Kérem írja be üzenetét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítése Biztonsági kód érvénytelen


Jognyilatkozat >>>

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.